Πίτσα στο Μενίδι

La Sousourela
Γνήσια Ιταλική Κουζίνα

 

«Κουέστα σερενάτα κον ουν φιλ ντι βότσε, σι πουό καντάρ ουν ιναμοράτο,
αλ ιναμοράτα, λα σουσουρελά, λα σουσουρελά…»
Μια Ιταλίδα απ’ την Κυψέλη – 1968

 

Ψάχνετε για Πίτσα Στο Μενίδι? Θέλετε να γευθείτε την καλύτερη Πίτσα? Μέσα από τις εικόνες και τις μνήμες του παλιού καλού ελληνικού  κινηματογράφου, το «Λα Σουσουρέλα», η δικιά μας Ιταλίδα από το Μενίδι, ξεπήδησε και ήρθε για να καλύψει όλους τους απαιτητικούς κυνηγούς των εξαιρετικών γεύσεων. Εσείς, μαζί με τις δυνατές γεύσεις, δομημένες από τα καλύτερα προϊόντα της Ελληνικής γης, θα ταξιδέψετε σε όλους τους τόπους  της Ιταλικής γαστριμαργίας!!!!

Ελάτε Στον όμορφο χώρο του LaSousourela και θα βρείτε τι καλύτερες Πίτσες είτε Κλασικές είτε με γέμιση με τυρί Philadelphia. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην σας προτείνουμε τα σπεσιαλιτέ πιάτα μας, γιουβέτσι ή ριζότο σε διάφορες φανταστικές γεύσεις. Και εννοείτε, μπορείτε να βρείτε και γευθείτε γευστικά antipasta πιάτα ή pasta στον Ξυλόφουρνο μας.

Σας περιμένουμε στον υπέροχο χώρο μας για να σας εξυπηρετήσουμε καθημερινά! Αν προτιμάτε να μείνετε μέσα, μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία online delivery που παρέχουμε, σε συνεργασία με την πλατφόρμα Thelopizza.gr σε όλους τους πελάτες μας! Όπως και να απολαύσετε τις γεύσεις μας, είναι πάντα το ίδιο νόστιμες και μοναδικές. Καλή σας όρεξη!

Παραγγείλτε Online